Om oss

Mission. Effektivare försäljning i B2B-branscher.

Affärsidé. Moxy Marketing & Research hjälper företag i B2B-branscher att sälja mer. Med våra tjänster gör våra kunder fler avslut, samtidigt som de effektiviserar säljprocessen.

Fakta. Företaget finns i Solna, startades 2007 av Magnus Persson och jobbar med Norden som definierad marknad. Vi jobbar bland annat med följande branscher: IT, outsourcing, konsultverksamhet, logistik, fastigheter och miljöbranschen.

Miljöarbete. Moxy Marketing & Research eftersträvar att göra ett så lågt miljöavtryck som möjligt. Därför jobbar vi på distans i en virtuell organisation. Resor undviks i möjligaste mån och vi bokar ofta och gärna distansmöten via tex. Skype, Zoom eller telefon. Resor som ändå förkommer ska i första hand genomföras med kollektiva transportmedel. Vi konsumerar så lite kontorsvaror och övriga insatsvaror som möjligt och återvinner allt avfall.

Goda referenser finns. Kontakta Magnus Persson på 073-785 27 44 för mer information. Moxy Marketing & Research innehar F-skattebevis.

Magnus Persson har en ekonomexamen från Linköpings universitet och mångårig erfarenhet från försäljning, affärsutveckling och ekonomi, inom företrädesvis B2B-branscher.

Kontakta oss för mer information.

 

Swedish SV English EN